Copyright

Innhold

Sidene inneholder informasjon om Nissans produkter og tjenester, samt relaterte produkter og tjenester. Denne informasjonen er på ingen måte komplett, og kan således ikke erstatte den informasjon og hjelp du kan få hos din autoriserte, lokale Nissan-forhandler. Informasjonen som legges ut er ment å være fullstendig og riktig, men er ikke juridisk bindende. Således kan heller ikke informasjonen oppfattes som forpliktende salgstilbud. Billedmateriell er til dels av internasjonal karakter, og spesifikasjoner og utstyr kan avvike fra det som er tilgjengelig i Norge. Nissan gjør sitt ytterste for å sikre informasjonskvaliteten på sidene, men kan ikke garantere nøyaktigheten. Nissan kan derfor ikke garantere for at informasjonen på sidene til enhver tid er fullstendig eller riktig.

Nissan forbeholder seg retten til å endre modeller, utstyr, spesifikasjoner og tilgjengelighet, på et hvilket som helst tidspunkt uten forvarsel.

Prisinformasjon

Prisene som er oppgitt på sidene er veiledende priser levert Drammen inkl. leveringsomkostninger . Disse kan imidlertid ikke anses som forpliktende salgstilbud. Lokale priser hos Nissan-forhandlerne vil kunne avvike, og salg skjer på de vilkår som fremgår av den individuelle salgskontrakt.

Opphavsrett

Alt innhold på hjemmesiden er beskyttet av opphavsrettslige regler. Informasjon, bilder og grafikk kan kun benyttes til private og ikke-kommersielle formål. All annen gjengivelse, modifisering, bearbeidelse eller publisering er ikke tillatt uten skriftlig tillatelse fra Nissan.

Logoer, varemerker m.m.

Rettighetene til Nissans varemerker og logoer tilhører Nissan Motor Co. Ltd. Bruk, nedlasting, kopiering eller distribusjon uten skriftlig tillatelse fra rettighetshaver er ikke tillatt.

Lenker

Hjemmesiden inneholder enkelte lenker til uavhengige nettsteder. Nissan kan ikke garantere for informasjon knyttet til disse lenkene eller for disse nettstedene. Besøk av andre nettsteder knyttet til Nissan-siden skjer på eget ansvar.

Ansvar

Nissan fraskriver seg ethvert ansvar for skader relatert til bruk av sidene, inkludert (men ikke begrenset til) tap og skade forårsaket av virus på datautstyr eller benyttelse av informasjon på sidene.

Nissan forbeholder seg retten til, på et hvilket som helst tidspunkt, å oppdatere ovenstående vilkår. Brukerne oppfordres derfor til å sjekke vilkårene hver gang sidene benyttes.